«Рух заради здоров’я» на Миколаївщині

 18.06.2015
Миколаївська область

16 червня Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів обласний спортивно-масовий захід «Рух заради здоров’я», в якому прийняли участь понад 200 учасників з різних районів південного регіону. Команди складалися з спортивних сімей працівників компанії груп «Агрофьюжн».

Традиційно захід розпочався зі спортивного флешмобу, який перед початком змагань надав бадьорості та запалу енергії як для учасників заходу так і для їх вболівальників.

Учасники мали змогу позмагатися у 5 комплексних естафетах з сили, спритності, та швидкості. Командний дух постійно підбадьорювали вболівальники, які не тільки спостерігали за командами та всіляко підтримували їх, але й мали змогу прийняти участь у тих самих конкурсах, що й учасники.

Взагалі в заході прийняли участь команди з с. Шевченкове та с.Горохівка (Миколаївської області), с. Чаплинка та с. Бехтери (Херсонської області),

Після запеклої боротьби для всіх була проведена танцювальна хвилинка, після якої відбулося підведення підсумків та нагородження переможців.

Перше місце завоювала команда «Динаміт» з с. Чаплинка, друге у команди «Атас» з с.Горохівка та третє – команда «Бехтерська зоря» з с. Бехтери.

Всі учасники заходу отримали цінні подарунки та солодкі призи, а призери та переможці були нагороджені ще й пам’ятними медалями.

Цей спортивно-масовий захід вже декілька років поспіль став доброю традицією Миколаївського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».