«Спорт для всіх» до Дня Збройних Сил України провів спортивно-масовий захід серед військовослужбовців

 12.12.2016
Миколаївська область

7 грудня Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів спортивно-масовий захід серед військовослужбовців м. Миколаєва під гаслом «Спортивна зима» приурочених Дню Збройних Сил України.

Програма заходу включала в себе змагання з настільного тенісу.

В заході прийняло участь вісім батальйонів 299 Бригади тактичної авіації ім.. генерала-лейтенанта Василя Нікіфорова, а саме:

- «Управління»;

- «І авіаційна ескадрилія»;

- «ІІ авіаційна ескадрилія»;

- «Батальйон аеродромно-технічного забезпечення»;

- «Батальйон зв’язку та радіотехнічного забезпечення»;

- «Батальйон охорони»;

- «Авіо-технічна частина»;

- «Рота матеріального забезпечення».

Головою метою заходу є вшанування мужності та героїзму військовослужбовців, сприяння подальшому зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

Перед початком змагань з привітальним словом до учасників заходу звернулась директор Центру «Спорт для всіх» - Черникова Ірина, яка висловила слова подяки всім військовослужбовцям за захист нашої рідної землі й побажала незламного духу та перемог.

Турнір з настільного тенісу проходив по круговій системі. По завершенню змагань були виявлені призери та переможці.

І місце зайняв Качаненко Микола «І авіаційна ескадрилія» , на ІІ місці – Забєлєнков Дмитро «Управління», ІІІ місце посів Гулаг Владислав «Батальйон охорони».

Призери та переможці були нагороджені грамотами та кубками, а також всі учасники отримали грамоти та футболки Центру «Спорт для всіх».

Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює подяку за допомогу в проведенні заходу директору Миколаївської СДЮСШПР «ІНВАСПОРТ» – Черевко А.Ю. .