«Ти зможеш, якщо зміг я» на Миколаївщині

 01.12.2016
Миколаївська область

В цей вихідний, а саме в неділю, Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з командою WorkoutStylе, а також студентами й викладачем кефедри соціальної роботи, управління і педагогіки ЧНУ ім.. Петра Могили Саєм Д.В. завітали до дітей Антонівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Новоодеського району Миколаївської області.

Програмою заходу був майстер-клас від Миколаївської команди WorkoutStyle під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Головною метою заходу є виховання шанобливого ставлення до власного здоров’я, формування звички до регулярних занять фізичною культурою у дітей.

Головним завданням заходу є популяризація здорового способу життя, формування здорового емоційного фону серед дітей та підлітків шляхом залучення до участі у Заході.

Розпочався захід з ознайомленням, «а що ж таке Воркаут?» Капітан команди розповів де і як можна цим видом спорту займатися.

Далі на всіх учасників чекали конкурси:

- віджимання від підлоги;

- підтягування;

- вис на турніку;

- елемент «стільчик».

Бажаючих спробувати свої сили та позмагатися за звання найсильнішого було дуже багато. Хочеться відмітити, що діти в цій школі дійсно знають, що таке спорт, своїм вмінням правильно й технічно виконувати завдання вони приємно здивували команду спортсменів.

Призери та переможці з кожного конкурсу були нагороджені грамотами, пам’ятними медалями та призами від центру «Спорт для всіх», а також всі учасники отримали заохочуючі подарунки.

Фінальним етапом заходу був захоплюючий виступ команди WorkoutStyle, які не тільки словом, а й ділом показали, що займаючись спортом та підтримуючи здоровий спосіб життя можна досягти високих результатів, бути здоровою, сильною та гарною людиною.

По завершенню заходу відбулася фото та автограф сесією зі спортсменами, а також бесіда з командою, де всі діти отримали відповіді на свої запитання.