Веселі старти під девізом «Рух заради здоров’я» у м. Миколаєві

 17.12.2015
Миколаївська область

13 грудня Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з СДЮШОР з легкої атлетики провів змагання «Веселі старти». Змагання відбулися у легкоатлетичному манежі. Всього прийняли участь близько100 дітей, які були поділені на команди згідно своїх вікових груп. Так, в особистих змаганнях серед дітей 2005-2006 року народження прийняли учать 6 команд: «Блискавка», «Зоряний патруль», «Кукарача», «Переможці», «Пупси» та «Лідери»; а у віковій групі дітей 2003-2004 року народження – 4 команди: «Атлантішки», «Екстрим», «Дівчата-чемпіонки» та «Вершина». Також у віковій групі 2005-2006 були дві змішані команди: «Гроза» та «Спортсмени», та у групі 2003-2004року народження - також 2 команди: «Лунтик» та «Бомба», які змагалися за звання переможців.

 

Діти прийняли учать у п’яти естафетах: «Змійка», «Біг з перешкодами», «Стрибки у довжину з додаванням», «Семенящий біг», «Хто швидше».

 

За результатами змагань були виявлені переможці у різних вікових групах, які отримали пам’ятні медалі за перші місця від Миколаївського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Також всі учасники змагань були нагороджені пам’ятними дипломами, сертифікатами та солодкими призами від СДЮШОР з легкої атлетики.