Заключний етап обласних спортивно-масових заходів «Олімпійське літо» на Миколаївщині

 13.08.2015
Миколаївська область

12 серпня Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів обласні спортивно-масові заходи для дітей «Олімпійське літо».

Щорічно метою цього заходу є залучення дітей у літній канікулярний період до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя, а також організація дитячого дозвілля.

Цього разу Центр завітав до дитячого санаторію «Південний», де у спортивно-масових заходах прийняли участь 150 дітей, які відпочивають там. Спочатку діти підняли настрій за допомогою веселої ранкової зарядки під музичний супровід. Потім, найрозумніші та найкмітливіші мали змогу перевірити свої знання на спортивну тематику у спортивній вікторині, де за кожну правильну відповідь діти отримали пам’ятні подарунки від центру «Спорт для всіх».

Третя частина заходу складалася зі змагань з флорболу, де головним суддею виступив голова молодіжної організації «Альтер-спорт» Роланд Байрозян, який завжди активно підтримує спортивних рух на Миколаївщині та здоровий спосіб життя. Діти з великим ентузіазмом та захопленням розподілилися на команди та змагалися за звання чемпіона, адже на них за перше місце чекав пам’ятний кубок та м’яч від Миколаївського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Учасники самостійно обрали назву своїм командам та придумали девізи.

Після закінчення турнірних змагань, був визначений переможець.

Всі учасники були нагороджені цінними призами, а команди, які посіли перші три місця отримали ще й грамоти, після чого вони залишилися задоволеними та пішли зі спортивного майданчику з веселим настроєм.