Баталії з гри у дартс на Одещині

 18.07.2019
Одеська область

"Спорт для всіх в кожному дворі" - відбувся на Одещині, захід, до яких кожен тиждень Подільський міський ЦФЗН «Спорт для всіх» залучає дітей, молодь та дорослих.

Заходи включають в себе рухливі ігри, веселі естафети, різноманітні вправи зі спортивним інвентарем, головною метою яких є підвищення рухової активності та здоровий спосіб життя, пропаганда фізичної культури та рухливих ігор на свіжім повітрі. 

16 липня "Спорт для всіх" провів тренувальний турнір з дартсу - цікавій, розважально-оздоровчій грі в якій прийняло участь понад 30 дітей на спортивному майданчику по вул. Залізничників.

На майданчику зібралися хлопці та дівчатка, які слідкують за новинами центру "Спорт для всіх" і вже не перший раз приймають участь в різноманітних запропонованих змаганнях. Також було кілька нових облич - зовсім юних, але дуже активних.

Робітники центру привітали учасників заходу. Після невеликої розминки, інструктажу з техніки безпеки та ознайомленням з правилами, почалась цікава гра.

В запеклій боротьбі перемогу та головний приз отримала Врінда Логінова. Друге та третє місця отримали Сашко Морозюк та Богдан Гудзінський.

Дуже близькі до перемоги були Ігор Коломієць, Ігор Довгань, Гліб Басьов, Андрій Статішин.

Всі учасники залишились в гарному настрої та ще отримали призи і подарунки від центру «Спорт для всіх».