День молоді та спорту пройшов в Одесі

 02.07.2015
Одеська область

27 червня 2015 року на міському спорткомплексі «Локомотив» м.Котовськ Одеської проведені спортивно – масові заходи присвячені Дню молоді. Всі охочі мали можливість долучитись до участі у спортивній програмі, яку запропонували працівники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Привітали молодь зі святом і побажали перемоги у веселих та спортивних змаганнях перший заступник міського голови В. І. Гоян, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту І. В. Бондар та директор Котовського центру «Спорт для всіх» Ю. В. Мельниченко.

Змагання проходили з різнних видів спорту: «Козацькі розваги», волейболу, шахів і шашок та міні – футболу, які давали можливість учасникам виявити свою спритність, швидкість та вправність.

 

Проводили змагання завідувач відділом спортивно – масової та фізкультурно-оздоровчої роботи центру «Спорт для всіх» В.В. Конюхов та інструктор – методист центру Г.П. Мельниченко.

 

Боротьба точилась завзята і безкомпромісна. Кожен успіх тієї чи іншої команди викликав неймовірну радість її учасників та прихильників. А аутсайдери ще наполегливіше намагались взяти реванш.

Впродовж кількох годин на майданчику панувала атмосфера справжнього спортивного суперництва. Врешті переможців та призерів командних змагань було визначено. За сумою балів, зайнятих в «Козацьких розвагах» загальна перемога дісталась команді «Динамо». Юнаки з команди «Акорд» зайняли друге місце. Бронзову нагороду виборола команда «Юність» і четверту сходинку посіла команда «Молодь».

У змаганнях з волейболу перше місце зайняла команда ДЮСШ відділу освіти, друге – команда «Черемушки», а третє – команда «Молодь».

В міні – футболі перше місце посіла команда «Юність», друге – «Динамо», а третє – команда «Дніпро».

Настала черга індивідуального конкурсу. Тут учасники мали можливість продемонструвати свої знання у шахово – шашковому поєдинку. Після закінчення змагань місця розподілились таким чином:

шахи: шашки:

1 місце – Вознюк Сергій 9 із 10; 1 місце – Куцелик Євген 20 із 22;

2 місце – Каменний Тимур 71/2 із 10; 2 місце – Каменний Тимур 16 із 22;

3 місце – Бондаренко Денис 7 із 10. 3 місце – Лештаєва Катерина 14 із 22.

 

Звичайно не всім цього разу поталанило відчути радість перемоги. Проте, всі залишились задоволені від заряду адреналіну та отриманих емоцій.

Призери та учасники були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Нагородження провели начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту І. В. Бондар та директор центру «Спорт для всіх» Ю. В. Мельниченко.