Фестиваль Гарбуза в Одесі

 02.11.2016
Одеська область

Парк Перемоги - найулюбленіше місце відпочинку, сімейного дозвілля, занять фізичною культурою і спортом, розваг. Тому там завжди людно. А коли проводяться організовані заходи такі, як фестиваль Гарбуза 29 та 30 жовтня, то там і м’ячику ніде впасти.

Однак під керівництвом Одеської мерії, департаменту культури і туризму, громадської організації «Продвижение» в цей день усі організації-учасниці заходу чітко знали свою роль і місце для створення умов і атмосфери гарного настрою і хорошого незабутнього проведення вихідних днів.

Серед усього розмаїття програми : виставки- ярмарки хендмейд виробів; творчі студії; різноманітні майстер- класи; аквамалювання; концерт; яскраві та стильні фото зони; зона фуд- корту: домашні пироги, макаруни, глінтвейн, гарбузові делікатеси і димні шашлики; та традиційний «Зелений спортмайданчик» обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На спортивній локації діти, і дорослі активно намагалися влучити в ціль дартсу. Серед дітвори, своїми результатами привернула увагу п’ятирічна Катюша Сергеєва, яку батько навчає стрільбі з лука.

Усім запам’яталися азартні сімейні баталії. Змагалися між собою мами з папами , їх діти – кожен вихвалявся своєю удачею. Та приємно вразила присутніх своїми відносинами, взаємною повагою, переживаннями друг за друга сім’я Щекотихіних (будинок сімейного типу).

Малечу розважали рухливими іграми, естафетами і конкурсами з кубиками, скакалками та м’ячами. Також проведено конкурс малюнків на асфальті.

За попередньою домовленістю, учасників спортивних конкурсів пригощали випічкою з гарбуза, яку презентували кухарі-аматори та кулінарні майстрині Одеси. Головний приз – торти і пироги, сертифікати на безкоштовні заняття з вивчення англійської мови вручили сім’ї Щекотихіних. До речі, у дочки Тетяни саме в цей день- день народження.

Без сумніву, радісно, весело, активно і спортивно одесити та гості Одеси провели свято гарбуза .