Фестиваль здоров’я на Одещині

 29.11.2016
Одеська область

Хоч на вулиці уже прохолодно, однак в парку «Перемоги» в суботній вихідний день, знову було людно, весело та активно.

На цей раз одеситів запросили на перший відкритий фестиваль домашньої консервації «Закрома». Святкова програма передбачала різноманітні напрямки : «Зелений спортмайданчик» обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» , концертну програму хореографічних та вокальних виступів, виставку-ярмарок декоративно-прикладного мистецтва та продуктів харчування. Окреме місце займала фуд-зона: там бажаючі мали змогу придбати гарячі напої, солодощі, хот-доги , гамбургери та багато інших смачних страв.

На спортивній локації працівники центру «Спорт для всіх» разом з учасниками «Дитячої планети», розважали дітей різноманітними іграми та забавами. Були розміщені дартси, які дуже полюбилися дітям і дорослим. Малеча, активно стрибала на скакалках та грала у футбол разом з батьками. Найменші учасники майданчика весело проводили час за складанням кубиків.

Родзинкою свята були показові виступи з рукопашного бою з спецпредметами і без, продемонстровані студентами Одеського державного університету внутрішніх справ та майстер-клас «Зарядка- руханка». Руханка захопила спочатку дітей , а потім і дорослих. Більше того , зарядка руханка проводилася протягом декількох годин в три етапи для усіх бажаючих з метою охоплення найбільшої кількості населення. Різні фізкультурні вправи, «Веселі старти», естафети, конкурси проводилися на сцені і на майданчику.

Учасники спортивних заходів отримали сертифікати на подарунки, гарячі напої та домашню кондитерську випічку.

Спортивну програму провели працівники обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за їх запрошенням учасниця команди «White angels», кандидат у майстри спорту з регбі Лідія Коваленко.

Свято супроводжувалося концертною програмою хореографічних та вокальних колективів.

День видався яскравим, позитивним та активним. Всі хто дотримується здорового способу життя, особливо батьки з дітьми, мали можливість на свіжому повітрі порухатись і отримати заряд бадьорості на вихідні.