«Футбол 2016» у дитячі оздоровчі табори Одещини

 06.07.2016
Одеська область

Обласна комунальна організація «Одеський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» не змінює традицію, схвалену дітьми, батьками та працівниками дитячих оздоровчих таборів про проведення футболу серед дітей відпочиваючих у другу зміну.

Тож з 28 червня по 3 липня у всіх оздоровчих таборах курортної зони Дача

Ковалевського, крім інших фізкультурно-оздоровчих заходів, були перший та

другий етапи турніру з футболу серед дітей вікової категорії 10-12 років.

Дев’ять таборів поділені на дві зони. Спочатку діти грали у своїх таборах, визначили найкращих гравців, сформувавши команду. А в другому етапі зіграли кожен з кожним табором . Та вже 4 липня команди переможці і полуфіналісти з оздоровчих таборів «Мрія», «Юний романтик», «Знамя», приїхали зі своїми вболівальниками та художніми колективами до оздоровчого табору «Юний зв’язківець». Всього в турнірі взяли участь 270 дітей.

Гарний, захоплюючий, азартний футбол показали команди. Прохолодний надвечірний морський вітерець додавав хорошого настрою та позитивних емоцій. Оплески, кричалки вболівальників лунали на всю Дачу Ковалевського. У непростих футбольних баталіях, за серією пенальті, переможцем стала команда із оздоровчого табору «Юний романтик», друге місце посіла команда з табору «Мрія», третє- «Знамя».

Кубки, грамоти та сувеніри надали обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділення НОК України в Одеській області.

Нагороди вручила директор центру Алла Куликовська.

Попереду турнір з футболу серед дітей віком 14-15 років.