«Клуб вихідного дня»

 19.06.2015
Одеська область

Літо – найчудовіша пора року, пора, коли у дітей починаються літні канікули і постає питання їх зайнятості. З метою залучення дітей в цей період до систематичних занять фізичною культурою та спортом, а також з метою пропаганди здорового способу життя Котовським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 14 червня 2015 року на спортмайданчику «Черемушки» був проведений спортивно – оздоровчий захід «Клуб вихідного дня».

Програма заходу включала змагання з міні – футболу, гирьового спорту та естафети. В них взяли участь юнаки, дівчата та дорослі з різних мікрорайонів міста. Проводили змагання – завідувач відділом спортивно – масової та фізкультурно – оздоровчої роботи центру «Спорт для всіх» Конюхов В. В. та інструктор – методист центру Мельниченко Г. П.

Багато емоцій було під час естафет, адже тут було «приготування кулешу», де потрібно ложкою перенести воду на певну відстань і виляти у склянку, «повзунець» - подолання дистанції гусячим кроком, «штрафний кидок» - попадання в баскетбольне кільце, ведення футбольного та баскетбольного м’ячів. Не менш захоплюючим було змагання з гирьового спорту, де учасники показали чудові фізичні здібності. А на майданчику, на якому відбувся міні – футбол вирували пристрасті та справжній спортивний азарт.

Кожен боровся з усіх сил, ініціативу перехоплювали то одні, то інші. Хтось був спритнішим у силових змаганнях, хтось в естафетах, а хтось найкраще продемонстрував свої здібності в міні-футболі. Переможців визначали за сумою набраних балів. І цього дня в міні – футболі перемогла команда «Черемушки», друге місце посіла команда «Креатив», третє місце дісталось команді «Баварія», а четверте – команді «Барселона». В естафетах брало участь 2 команди: команда «Ветерани» та «Молодь». Як команда «Молодь» не намагалась обійти своїх суперників, та все ж команда «Ветерани» перемогла. В гирьовому спорті місця визначились таким чином:

1 місце – Одажий Іван (студент мед. училища) – 125 раз;

2 місце – Самошин Сергій (студент мед. училища) – 85 раз;

3 місце – Нігара Сергій (підприємець) – 75 раз.

На згадку про ці змагання всі переможці та призери отримали від центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» грамоти та солодкі подарунки.