«Клуб вихідного дня» пропагує фізичну культуру

 29.04.2016
Одеська область

24 квітня 2016 року працівники Котовського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Одеської області провели спортивно – масового заходу «Клуб вихідного дня».

Мета Заходу: пропаганда фізичної культури, спорту та здорового способу життя, а також залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою.

Програма заходу включала відкриття спортивного майданчика мікрорайону «Військове містечко», який реконструйовано, відремонтовано та упорядковано протягом місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

Після церемонії відкриття провели турнір з волейболу серед населення та змагання з баскетболу «Штрафний кидок» на номінацію «Найвлучніший», «Влучний» та «Майже влучний».

Позитивні емоції вирували під час заходу, адже участь приймали всі бажаючі : діти від п’яти до вісімнадцяти років. Старші учасники розділились на дві команди «Вихор» і «Сокіл» і змагались на волейбольному майданчику. Переможці були визначені за сумою набраних очок і ними стала команда «Вихор», яка була трохи зібранішою і з рахунком 15 :10 обійшла своїх суперників.

А в цей час із самими маленькими учасниками проводились розважальні естафети.

В змаганнях з баскетболу «Штрафний кидок» боролись всі. Кожен учасник намагався зробити як найбільше влучних попадань в баскетбольне кільце. Чорний Едуард став переможцем серед хлопців, Новічкова Анастасія –серед дівчат та Кравченко Анастасія серед найменших дітей.

Всі учасники отримали масу позитивних емоцій та солодкі подарунки від центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Привітання та нагородження учасників провели начальник відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Суліган А.М. та завідувач відділом фізкультурно – оздоровчої та спортивно – масової роботи центру «Спорт для всіх» Конюхов В.В.