Малі олімпійські ігри на Одещині

 29.05.2019
Одеська область

27 травня на стадіоні АШГ южненські дошкільнята поборолись за кубок «Малих олімпійських ігор» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Організатори змагань Южненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У іграх взяли участь команди усіх садочків міста. Хлопці та дівчата з 9-ї ранку змагались у чотирьох видах легкої атлетики аби завоювати головний кубок змагань. 

Естафета, спринт на 30 метрів, метання мішечків та стрибки в довжину- традиційні етапи для учасників. Жорстких вимог організатори до команд не ставили. Хіба що, учасники ігор мають бути вихованцями старших груп.

Для дівчат та хлопців були окремі заліки. В сумі вони рахувались як спільний командний результат. Хоча за першість в кожному виді ігор учасник отримував індивідуальну нагороду.

В загальному заліку перемогла команда садочка ДДНЗ № 1 «Золота рибка».  Друге місце у ДДНЗ № 5 «Теремок», третю сходинку посіли вихованці ДДНЗ № 3 «Райдуга». Але і інші учасники змагань отримали нагороди та сертифікати учасників.

А святкової атмосфери для маленьких спортсменів додав один з інтернет магазинів, вони організували для дітей перегони на електрокарах та танцювальний флешмоб.