Молодь обирає футбол

 16.06.2016
Одеська область

В рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів з дворового футболу з 4 по 12 червня на стадіоні «Спартак» проводився турнір з міні-футболу «Олімпійське літо 2016» серед молоді.

Ініціатива обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з проведення даного турніру була підхоплена і схвалена молоддю та стала з минулого року щорічною.

Вісім команд були поділені на дві групи. Змагання проводилося по груповому етапу. Дві кращих команди в кожній групі змагалися за головний Кубок, а команди, які зайняли треті і четверті місця змагалися за Кубок «Надії».

Усі команди демонстрували якісний та красивий футбол, командний дух. Велася запекла, азартна боротьба, усіх футболістів переповнювала жага до перемоги.

Володарем Кубка «Олімпійське літо 2016» з міні-футболу стала команда «Пальміпра», тренер Володимир Кучеренко, капітан – Дучко Денис; фіналіст Кубка - команда «Оріон», капітан Заіка Іван; полуфіналіст Кубка - команда «Етаж» капітан Пустол Руслан, команда ПЗТ «Олімпекс УП» капітан Чебу Олександр.

Володарем Кубка «Надії» «Олімпійське літо 2016» стала команда «Прогрес», капітан Левицький Іван; фіналіст Кубка «Надії» -команда «Фрегат» капітан Харковець Володимир; полуфіналісти Кубка «Надії» -команда «Море» капітан Докієнко Сергій, команда «Blek rovers” капітан Владислав.

Крім зазначених номінацій визначено кращим бомбардиром Попова Максима, кращим воротарем –Образцова Станіслава. Не залишилися поза увагою з кожної команди футболісти - батьки, які своїм прикладом залучають дітей до занять фізичною культурою і спортом.

Без усяких сумнівів турнір удався. Усі футболісти і організатори заслуговують на похвалу та подяку.

Тож в урочистій обстановці директор центру «Спорт для всіх» подякувала усім за активну спортивну життєву позицію та вручила нагороди : Кубки, грамоти, призи.

В рамках турніру проведено по олімпійській системі ще й перетягування канату. Найсильнішою стала команда «Фрегат».

Хороший настрій, задоволення від улюбленої гри, гарно проведене спортивне дозвілля не затьмарили навіть надзвичайна спека та дощ під кінець спортивного заходу.