Морський спортивний фестиваль до Дня молоді в Одесі

 04.07.2017
Одеська область

Одеса найчудовіше місто - «перлина у моря». Цього року в рамках міського фестивалю «Хочу в Одесу», який проводится в нашому місті вже четвертий рік поспіль 24 червня пройшов «Морський фестиваль» в парку Перемоги.

Серед розмаїття виставок, фотозон, вокально- хореографічних композицій, фуд-кортів та ярмарків гвоздем програми були фізкультурно- оздоровчі, спортивні заходи.

Спортивно-видовищні дійства розпочались на головній сцені. Усіх присутніх вражали показовими виступами учні школи-спорткомплексу «Art sport» Одеської обласної федерації Тхеквондо, Ушу.

Тренери школи: неодноразові чемпіони чемпіонатів та кубків України, майстри спорту України – Андрій і Віктор Юза, Владислав Насиковський, Олексій Пронюк та Аджеліна Маковська.

Активні рухи, чіткі вправи, стрибки, та випади під динамічну музику- все це фітнес -зарядка «Руханка» привернула увагу усіх присутніх та залучила бажаючих до участі. Цей оздоровчий фітнес-захід на свіжому повітрі став традиційним та улюбленим для відпочиваючих. Найактивнішими були діти та молодь, в тому числі із дитячого-оздоровчого табору «Знам’я».

Крім того проведено запальні, азартні спортивні, естафети, рухливі ігри, конкурси та вікторини.

Спортивна програма підготовлена Одеською обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики та спорту обласної державної адміністрації в рамках фестивалю «Хочу в Одесу» та з нагоди Дня молоді.

У цей літній день досягнуто мети: активне, спортивне дозвілля.

Здорова молодь- здорова нація!