Обмежені можливості - безмежні здібності, Всеукраїнська спартакіада на Одещині

 21.09.2016
Одеська область

З 8 по12 вересня 2016 року у смт. Затока Білгород-Дністровського району, на базі відпочинку «Надзбруччя» відбулась щорічна, 11-та Всеукраїнська спартакіада з рекреаційних видів спорту серед людей з інвалідністю.

В ній взяли участь 24 команди із всіх областей України, люди сильні духом, ніжні серцем і душею, з обмеженими можливостями та безмежними здібностями.

Змагання проведено з таких видів спорту: кеглі, дарс, городки, стрільба, бочо, бомбаскет.

В результаті переможцем стала Полтавська область, друге місце посіла Чернівецька область, а третє місце здобули спортсмени Одеської області.

У складі команди Одеської області Надія Ленц з м.Балта - голова спілки інвалідів, Алла Конотопова, директор Теплодарського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», представник Одеської делегації - Олександр Побережний.

Змагання проведено за підтримки Одеського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Директор Центру Алла Куликовська вручила грамоти усім командам, організаторам, суддям, спортсменам.

Учасники заходу , не скриваючи емоцій радості, щиро дякували за чудово проведений час біля моря, чітко організовану програму змагань та культурно-розважальні заходи.