Спорт для всіх Одещини підтримує спортивні традиції

 14.08.2017
Одеська область

Протягом 11 років (з 2006 року) традиційно проводиться турнір з волейболу в пам'ять про Почесного працівника сільського господарства, видатного комбайнера, учасника бойових дій - Всеволода Харитоновича Гарниша. В цьому році саме в розгар жнив, у сільському парку с. Довжанка, що на одещині обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Довжанською сільською радою було проведено змагання серед молодіжних команд сіл Довжанка , Малаївці, збірної Чорна - Топали та команди смт Окни.

Знайомити суперників на турнірі не довелося. Усі команди раніше зустрічалися на різних спортивних майданчиках, та й у попередні роки були на такому турнірі. Тож волейболісти мали можливість вкотре пограти , як старі друзі.

Учасники змагань зробили все можливе, щоб показати свою майстерність, красу та досконалість в улюбленому виді спорту, де поєднується інтелект і талант, швидкість реакції і витримка, професіоналізм та спортивний дух.

У підсумку змагань призові місця вибороли: перше місце команда с.Топали (капітан команди Вадим Бучковський), друге місце - смт. Окни (капітан Дар’я Корсакова), третє місце команда села Довжанка (капітан Ігор Гупол).

Команди нагороджені грошовою винагородою від Довжанської сільської ради: за перше місце 300 грн., друге- 200 грн., третє - 100 грн. та дипломи кубками і призами обласного центру «Спорт для всіх».

За сприяння розвитку фізичної культури та спорту, формування здорового способу життя серед усіх верст населення голові сільської ради Олександру Баштану вручено від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» подяку та футболку з логотипом «Спорт для всіх».

Не залишилися без уваги та подарунків і найактивніші вболівальники, яким дістались м’ячі, тенісні набори, дитячі іграшки.

Усі отримали естетичну насолоду від захоплюючого прекрасного спортивного видовища. Адже змагання створювали таку атмосферу, що і глядачі бажали взяти в них участь разом зі своїми друзями і родичами.

Після закінчення церемонії нагородження всіх учасників та гостей турніру пригощали смачною юшкою, рибою, домашньою випічкою, приготовленою молоддю села Довжанка.