Спортивне сімейне свято -2017

 11.04.2017
Одеська область

Спортивно-видовищне дійство - обласний фестиваль «Мама, тато, я-спортивна сім’я» проведено 8 квітня.

Задовго до початку спортивного заходу діти, батьки, малеча заповнили весь майданчик спортивної зали Южненського Палацу культури «Дружба», виконуючи різні вправи, розминаючись, прицілюючись до футбольних воріт, баскетбольного кільця.

Початком фестивалю була церемонія урочистого відкриття з використанням державної символіки – прапору та гімну України.

17 найспортивніших сімей з міст і районів області, під дикторський текст і спортивні мелодії, пройшли урочистою ходою:

Студинський Володимир Миколайович, Олена Петрівна та син Дмитро із с.Візірка Лиманського району; Тростянецький Микола Васильович, Інна Олегівна та дочка Дарія - Савранський район ; Яненко Сергій Петрович, Світлана Олегівна та донька Валерія з м. Чорноморськ; Добринін Олександр Петрович. Ольга Петрівна та син Олексій з м. Ізмаїл; Чумаченко Сергій В’ячеславович, Катерина Сергіївна та Дмитро; Портний Роман Володимирович, Іванна Анатоліївна та син Михайло з м. Білгород-Дністровський; Кіртока Віталій Григорович, Світлана Григорівна та донька Ірина з Подільського району; Павлюк Віталій Анатолійович, Тетяна Анатоліївна та Ілля з м. Подольськ; Мурашко Ігор Володимирович, Інна Валентинівна та Богдан з Овідіопольського району; сім’я Слободзян Іван Олександрович, Ірина Сергіївна та Дмитро з Роздільнянського району; з м. Одеса Румянцев Борис Артемович, Наталія Володимирівна та Артем; Мирза Максим Георгійович, Тетяна Іванівна донька Тетянка; Шраєр Дмитро Семенович, Лілія Володимирівна, син Ярослав; Аль-Ахмад Махамед, Марина Едуардівна, син Ахмад; та сімї з м.Южне - Цап Михайло Олександрович, Ірина Вікторівна, донька Софія; Шаманаєв Олександр Юрійович, Ольга Ярославівна та син Микола; Драбчук В’ячеслав Євгенович, Людмила Михайлівна та син Ігор.

Спортивна частина з шести комбінованих естафет «Футбол», «Смуга

перешкод», «Перенесення вантажу», «Стриб, скок», «Картопля», «Каламбур» на швидкість, влучність, витривалість, рішучість, силу та спортивна вікторина проходили під бурхливі оплески, кричалки вболівальників.

На спортивному майданчику вирували справжні баталії , командний дух і спортивний азарт, та прагнення до перемоги. Все це придавало змаганням за найкращу сім’ю Одещини значимості, високого рівня.

Перемогу та право представляти Одеську область на Всеукраїнських змаганнях у запеклій боротьбі виборола сім’я Цап Михайло Олександрович, Ірина Вікторівна та капітан команди донька Софія.

Протягом фестивалю культурно-розважальну програму забезпечували: школа Черлідінгу «Імпульс», керівник – Ольга Бардук, дитячого танцювального колективу «Сузір’я», керівник – Інна Шарова та дитячого танцювального колективу «Золота рибка» – керівник Ганна Студнікова .Захоплюючими танцями, різнобарвними костюмами, широкими посмішками придавали святковості, сприяли гарному настрою, позитивним емоціям.

Крім того з вболівальниками з усіма присутніми дітьми проведено флешмоб «Зарядку-руханку».

На завершення фестивалю відбулася церемонія нагородження. Усі учасники отримали грамоти, цінні подарунки та солодощі, кулінарну випічку і сік, а команди - призери нагороджені ще й кубками.

Організатори обласного фестивалю - обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Спортивний фестиваль проведено за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Одеської обласної державної адміністрації, відділення НОК України в Одеській області, громадської організації «Всеукраїнська рада жінок фермерів».

Усі присутні висловили вдячність за хороший настрій, приємні емоції, теплий прийом, високий рівень організації та проведення сімейного свята і активного дозвілля .

Такі заходи є запорукою зміцнення та об’єднання родини, формування сімейних традицій занять фізичною культурою і спортом , як основного чинника здоров’я та пропаганди здорового способу життя.