Спортивне сімейне свято в Одесі

 25.10.2017
Одеська область

21 жовтня на головному майданчику «Ракушка» в парку ім. Т.Г. Шевченка обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів спортивне сімейне свято,

Всі бажаючі мали змогу взяти участь у яскравій, цікавій і насиченій спортивній та культурно-розважальній програмі.

Понад 150 дітей із багатодітних сімей та благодійної організації «Сім’я» і «Надія» разом з батьками залюбки з радістю виконували вправи рухливого спортивного флешмобу.

А після зарядки-руханки діти долали спортивні естафети «Веселих стартів» з м’ячами, скакалками, обручами .

Продовженням спортивного свята були азартні, змагання серед молоді .

Активні, спортивні юнаки, студенти Одеського технікуму газової промисловості змагалися з перенесення ваги, ведення м’яча обручем, перетягування канату та інших естафет на швидкість, ловкість, спритність, витривалість.

Показові виступи продемонстрували юні спортсмени із с. Усатово Одеської обласної федерації шінкіокушінкай карате, тренер Андрій Остапенко .

На іншій локації проводилися змагання з бадмінтону.

Супроводжували спортивний фестиваль концертні номери вокально-танцювального колективу «Веснянка» будинку дитячої та юнацької творчості «Семицвіт» , показові виступи жіночого фітнес клубу «Fit Curves» із запальною Зумбо, спортивним флешмобом і східним танцем, майстер -клас спортивного і народного танцю, конкурси малюнків на асфальті, спортивні вікторини, декламування віршів і кричалок на спортивну тематику .

Крім того господині мали змогу ознайомитися та придбати свіжі і консервовані овочі та фрукти, вироби декоративно-прикдадного мистецтва на діючій протягом усього дня виставці «Закрома».

Енергійне сімейне спортивне свято на свіжому повітрі, не залишило байдужими нікого. Усі отримали заряд бадьорості , чудовий настрій та незабутні емоції, дітки і молодь - учасники змагань отримали пам'ятні призи , подарунки та грамоти, а організатори спортивного заходу в свою адресу – слова вдячності.