Спортивне свято у Більшовику

 13.10.2015
Одеська область

Жителі мікрорайону Більшовик міста Одеса давно так активно не відпочивали. З самого ранку лунала музика. У зазначений час  за мить зібралися діти підлітки НВК №187,  ЗОШ № 30, № 41 більше 100 осіб та їх батьки та мешканці селища.

 

Спортивне свято розпочалося музичними вітаннями від вихованців музичної школи №13 під керівництвом Інни Буц та викладачів Людмили Кісельової і Лариси Сич .

 

Спортивна частина відбувалася одночасно на трьох локаціях: на стадіоні – велопробіги; на майданчику з біговими доріжками - «Веселі старти» та ще на одній місцевості – фігурне катання на велосипедах.

 

Спортивні естафети з обручами, м’ячами, бадмінтонними ракетками, іншим інвентарем були дуже вдалими, адже сприяли не тільки руховій активності, що є одним із чинників здоров’я, а й на виявлення кмітливості, сили, енергії, швидкості, влучності,  рівень фізичної підготовки. Учасники , які вишикувалися у величезну чергу долали перешкоди старанно, весело, енергійно, зі спортивним азартом. Кожен намагався показати зазначені якості з кращої  сторони.

 

Не вщухали  крики підтримки і на велотрасі, яка проходила навколо стадіону.  У велосипедних заїздах брали участь по черзі по 3 учасники  у своїй віковій категорії ( 6-8, 9-11, 12-13, 14 -15 років, та старші ).  Майстерно проводив велоперегони Леонід Ржепішевський зі своєю командою спротивно-туристичного клубу.

 

На цій локації для усіх бажаючих проведено ходьбу. Першими на старт вийшли малята до 6 років з мамами та інструктором.  А згодом діти і підлітки взяли участь ще і у легкоатлетичних забігах.

 

До проведення фігурного катання на велосипедах залучено спортивно-туриський клуб під керівництвом Тетяни Іванової, яка свого часу з командою брала участь у Всеукраїнському велотурі «Спорт для всіх єднає Україну».

 

Програма спортивного свята була насиченою та водночас цікавою і веселою. Цей захід з чаюванням об’єднав, зблизив та здружив  дітей і батьків усіх присутніх мешканців непростого селища.

 

Усі отримали грамоти, медалі, невеличкі сувеніри, гарний настрій і позитив. А працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на чолі з директором Аллою Куликовською приймали щирі слова подяки.