Спортивний фестиваль «Грація та здоров’я» пройшов в Одесі

 02.05.2017
Одеська область

28 квітня обласна комунальна організація «Одеський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у співдружності та співпраці з Одеським педагогічним училищем та відділенням НОК України в Одеській області провели спортивний фестиваль «Грація та здоров’я».

22 групи, 450 юних, молодих, талановитих , спортивних, елегантних чарівних та енергічних дівчат поборолися за перехідний кубок «Кузнєцових» та кубків організації «Спорту для всіх»- міс спортивна і міс танцювальна аеробіка.

Усі колективи показали високий рівень підготовки, синхронність, гарно підібрані музичні композиції та костюми.

В результаті перехідний кубок та титул міс «Танцювальна аеробіка» залишився у студенток групи Ш-22 , міс «Спортивна аеробіка» дістався красуням групи Д-21 (9). Всі інші колективи номіновані : Міс «Спорт», «Здоров’я», «Екзотика», «Винахідливість», «Оригінальність», «Грація», «Досконалість», «Елегантність», «Чарівність», «Екстравагантність», «Фантазія», «Талант», «Ритмічність», «Усмішка», «Естетичність», «Дружба», «Пластичність», «Шарм» «Енергійність та «Глядацькі симпатії».

Це було дійсно свято спорту, енергії та краси. Воно проведено за підтримки управління молодіжнної політики та спорту Одеської обласної державної адміністрації в рамках акції «Здорова молодь- здорова нація та Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Усі учасники отримали грамоти та спортивний інвентар від центра «Спорт для всіх».