Спортивний фестиваль з нагоди Дня Незалежності України в Одесі

 26.08.2016
Одеська область

24 серпня з нагоди 25-ї річниці Дня Незалежності України в парку імені Т. Г. Шевченка біля центрального входу на стадіон «Чорноморець» Одеською обласною комунальною організацією обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено спортивний фестиваль.

Під звуки фанфар, патріотичні слогани про рідну Україну та піснею «Це моя країна» розпочато спортивно-видовищне шоу.

Один за одним змінювалися концертні номери. В яскравих артистичних та українських костюмах, партіотичному вбранні талановиті діти та молодь, радували присутніх піснями та хореографічними постановками. Особливого патріотизму додавали захоплюючі танці з внесенням двадцяти п’ятиметрового прапору.

Усі присутні мали змогу долучитися до спортивної програми. Сеанс одночасної гри з шахів проводив кандиат у майстри спорту, член збірної команди України юнаків Олександр Юровських, судив ігри національний орбітр ветеран спорту Анатолій Малов.

На окремій локації проводилися ігри з бадмінтону під керівництвом Кізими Володимира та Олександра.

А в ценрті майданчика діти віком від 6-ти до 12-ти років весело, азартно, кмітливо долали естафети з м’ячами, обручами , скакалками. Вони отримали позитивні емоції та подарували всім присутнім гарний настрій.

Шаленими оплесками супроводжувалися показові виступи та «Майстер -клас» з УШУ. Вихованці та керівники дитячо-юнацької спортивної школи № 1 демонстрували свою майстерність та спритність. Крім того для усіх бажаючих було проведено ще й урок з УШУ.

Учасники «Дитячої планети» на майданчику виготовляли «Карту мрії» . Всі бажаючі могли взяти участь у її створенні. А єврейський культурний центр «Бейт Гранд» провів майстер-клас з декоративно-прикладного мистецтва та Body-Art .

Завершенням спортивної, культурно-розважальної програми був флешмоб, у якому взяли участь всі бажаючі.

Спортивний фестиваль створив святкову атмосферу та приємні незабутні враження, гарний настрій. Ніхто з присутніх не залишився байдужим.

Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вдячний Володимиру Федорцову Залуженому тренеру України з УШУ, Ларисі Порожнюк, керівнику вокально -хореографічного колективу «Нове покоління», Марині Войтюк , керівнику творчої студії «NRG», Сергію Голубєву , заступнику директора об’єднання шахово-шашкових клубів.