Старість повинна бути активною та радісною

 10.03.2015
Одеська область

3 Березня 2015р у “Територіальному центрі соціального обслуговування Малиновського району міста Одеси” , обласним центром фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” , був організований та проведений спортивний захід — з шахів та в шашок, серед людей похилого віку. В ньому взяли участь більше 20 осіб.

Працівники центру ставили перед собою мету популяризації здорового способу життя, залучення всіх вікових груп та категорій громадян до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Дозвілля людей пенсійного віку має бути наповненим добрими емоціями та в міру активним, що і передбачало проведення сеансу одночасної гри, яку дав головний спеціаліст центру Будзика Роман.

Як розповіла одна з постійних відвідувачів територіального центру Дидик О, що вона разом з іншими відвідувачами радісно приймають участь у всіх подібних заходах, а також проводять дозвілля на трасі здоров’я біля моря, займаються загально-фізичною підготовкою, а деякі навіть йогою.

Тісна співпраця Одеського обласного центру фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” з “Територіальним центром соціального обслуговування ” на користь всім.