Свято Нептуна в Одесі

 15.08.2016
Одеська область

6 серпня у парку ім. Т. Г. Шевченка на майданчику «Вогні маяка» Одеським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено свято «Нептуна».

Гостей свята чекала зустріч з аніматорами Нептуном та Русалкою. Для участі у святі , були запрошені діти із оздоровчого табору "Юний залізничник".

Хлопці і дівчата табору розділилися на дві команди: «Пірати» та «Русалки». Вони з задоволенням виконували завдання Нептуна. Це були веселі старти , спортивні естафети, конкурси.

Діти весело, азартно, переносили склянки з водою на голові, демонструючи свою спритність та граційність. Свої спортивні здібності і силу показали у змаганнях з перетягуванні канату, перенесення кулок, наповнених водою та інших естафетах .

Неабияку майстерність діти показали, виготовляючи паперові кораблики. До цього завдання діти підійшли відповідально та з натхненням.

Нептуна та усіх присутніх радували запальними танцями і веселими піснями на морську тематику.

Об’єднали усіх присутніх флешмоб та дискотека.

Усі отримали задоволення, гарний настрій, море посмішок, позитив та емоції від обливання водою, чудового свята, активного дозвілля і солодощів.

Учасники конкурсів, естафет нагороджені грамотами, призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

По завершенню спортивного, культурно-розважального дійства усі присутні мали змогу безкоштовно пограти у настільні ігри та пострибати на батуті.

Свято настільки захопило глядачів та учасників , що майже одностайно діти, працівники центру «Спорт для всіх», представники телекомпанії вирішили провести фестиваль Нептуна на території оздоровчого табору «Юний залізничник» для усіх вихованців.

Тож 9 серпня на спортивному майданчику зазначеного табору 185 дітей (один за одним загін) демонстрували свої таланти та згруртованість у масовці, якою розпочався фестиваль.

А далі веселі забави, конкурси, спортивні змагання між командами «Русалок» і «Піратів», вікторини, флешмоб та запальні танці і пісні.

Діти шаленіли від радості. Та головне, що цей позитив, енергія, нові знайомства, дружба, приємні враження стануть незабутніми. Адже свято проведено в переддень закриття табору.

З хорошими побажаннями директор центру «Спорт для всіх» Алла Куликовська вручила нагороди та подарунки.

Діти не стримуючи емоцій, дякували усім, хто срияв їх відпочинку і озоровленню.