Турнір з дворового футболу на Одещині

 22.08.2019
Одеська область

В місті Подільськ продовжується турнір з міні-футболу серед дворових команд,що проводить Подільський центр "Спорт для всіх" на  міні-полі спортивного  майданчику мікрорайону «Черемушки».

В ньому беруть участь 10 команд: 4 команди молодшої групи та 6 команд старшої групи. Турнір проходить згідно затвердженому Положенню по коловій системі. Для молодшої групи зроблено 2 кола ігор, один з одним.

З 12 по 15 серпня 2019 р. проходив перший тур серед команд молодьшої та старшої вікових  груп.

У понеділок, 19 серпня 2019, о 9.00 ранку розпочалося друге коло зустріч у відповідь в молодшій групі. Було зіграно 2 гри між командами "Черемушки" - "Цукр.завод" та командою "Фаворит" - "Цукр.завод".
Команда підлітків з цукрового заводу перемогла в обох зустрічах з рахунком 11:1 та 7:3 відповідно та є лідером турніру в молодшій групі. 

Найкращим бомбардиром залишається  Бризгалов Даня, який забив на турнірі вже 19 голів.

У вівторок, 20 серпня 2019 р. зіграно ще 3 матчі у молодшій групі та 2 матчі у старшій групі. Лідером є команда «Воровайки» (Черемушки), йде без поразок.

21 серпня останній, вирішальний день боротьби за медалі переможців. 3 команди мають шанси зрівняти очки та позмагатися за 2-3 місця. Це команди «Сільгосп-Юнайтед», «Мариванна» та «Черемушки».

Олімпійське літо триває.