Турнір з настільного тенісу до Дня фізичної культури і спорту на Одещині

 20.09.2019
Одеська область

В спортивному залі КДЮСШ "Локомотив" м. Подільськ, у неділю, 15 вересня, було проведено Турнір з настільного тенісу присвячений Дню фізичної культури і спорту.

Понад 20 гравців, у тому числі 6 підлітків від 8 до 16 років, а також  5 жінок взяли участь у змаганнях. Серед учасників були не тільки мешканці м. Подільська, а також гості  з міст Балта,  с.м.т. Велика Михайлівка, Окни

Гадзінська Марія з с. м.т.Окни, яка у своїх 8 років буде захищати спортивну честь Одещини на Всеукраїнському турнірі в м.Києві, завітала до Подільська. Змагання відбувались  по коловій системі.

Переможцями серед жінок  стали: Ковиліна Тетяна - 1 місце (м .Подільськ), Мальована Катерина - 2 місце (м. Балта),  Юрчак Анастасія - 3 місце.

Серед чоловіків переможцем став Ткачук Сергій (м. Подільськ), 2 місце - Якубенко Віталій, 3 місце - Маліновський Віталій (с.м.т. Окни).

Після привітання учасників турніру представниками центру "Спорт для всіх", почесною грамотою центру, з нагоди Дня фізкультури і спорту, був відзначений тренер з настільного тенісу, наставник та вчитель   Михайло Гоцуляк.

Турнір пройшов в дружній атмосфері , переможці  отримали грамоти та призи від центру "Спорт для всіх".