В Одеській області визначилася найспортивніша сім’я

 19.05.2019
Одеська область

18 травня  22 найспортивніші,  найактивніші сім’ї   з міст, районів та об’єднаних територіальних громад Одеської області взяли участь у щорічному обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я» .

Фізкультурно-оздоровче , спортивно-масове видовищне дійство проводилося у Палаці спорту «Юність» міста Чорноморськ.

Під час  урочистої церемонії відкриття  заходу привітали  присутніх Ігор Лубковський, заступник міського голови Чорноморської міської ради Світлана Фурсова, начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Чорноморської міської ради,  Алла Куликовська,  директор обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Гарним вітанням була хореогафічна композиція «Велична Україна» , яку представили 60 учасників зразкового хореографічного колективу  «Сяйво» під керівництвом Наталі Бондар.  

Спортивна частина розпочалась з флешмобу для сімей та усіх присутніх.

Розім’явшись, родини розпочали змагання, які проводилися на двох доріжках.  Одна за одною сім’ї демонстрували швидкість, витривалість, спритність, активність, гарні результати, командний дух та  з легкістю долали п’ять естафет: «Посадка овочів», «Смуга перешкод», «Перенесення вантажу», «Флорбол», «Човниковий біг». З кожним роком рівень підготовленості команд значно зростає, вони сильніші та впевненіші.

Окремим заліком пройшла спортивна вікторина.

Окрім азартних змагань учасники та усі присутні відпочивали, насолоджувалися показовими виступами вихованців УШУ , хореографічних колективів , за чаєм знайомилися, спілкувалися та брали участь у батлах, конкурсах.

Найочікуванішим моментом була церемонія нагородження.

Перше місце виборола сім’я Цонкових з міста Южне, друге місце сім’я  Шаманаєвих (місто Южне),  третє місце посіла сім’я Ковальових (місто Подільськ). 

Організатори спортивного фестивалю  вирішили, що  ніхто із  учасників не піде з  пустими руками – усі отримали  подарунки і  грамоти, а призери ще й кубки.

На згадку працівники відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Чорноморської міської ради  і   спонсори міста Чорноморськ презентували усім сім’ям сувеніри та солодощі.

Сім’ї роз’їхалися втомлені, але щасливі, з гарним настроєм,  приємними враженнями від проведеного сімейного дозвілля та з подарунками .

Захід проведено обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» .