«Вело - мотопробіг» у місті Подільськ на Одещині

 25.04.2017
Одеська область

15 квітня 2017 року в місті Подільськ на Одещині, у рамках програми «Тиждень добрих справ» міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» був проведений вело - мотопробіг .

Основні завдання – привернення уваги до важливих подій в країні та місті, а також заохочення новачків до велоспорту і пропаганда здорового способу життя.

У заході прийняло участь понад 80 осіб. Найстаршому велосипедисту - 73 роки, найменшому - 4 роки. В цьому році маршрут стартував від НВК «Гімназія» центральною вулицею міста до мікрорайону «Черемушки», потім повернули на проспект Перемоги і по ньому до Центральної лікарні та назад.

По завершенню заїзду було проведено кілька конкурсів по велотріалу. Всі учасники отримали подарунки від організаторів заходу - Подільського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

День, насичений яскравими враженнями, надовго запам`ятається всім присутнім. Спортивно-масовий захід з гаслом -« Вільний рух» за активний спосіб життя привернув увагу багатьох подільчан.