Обласні змагання з боулінгу пройшли в Полтаві

 04.12.2015
Полтавська область

В рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів “Ти зможеш, якщо зміг я!” серед дітей з нагоди зимових свят в боулінг-клубі ,,Турбіна” торгово-розважального центру ,,Екватор” м.Полтави 3 грудня відбулись обласні змагання з боулінгу.

До участі в змаганнях завітали команди з Опішнянської середньої школи №1 Зіньківського району, Полтавської спеціалізованої школи-інтернату №1, Миргородської середньої школи №3 та Куликівської загальноосвітньої школи Полтавського району.

Перед початком змагань до учасників з привітальним словом звернулись Майстер спорту України міжнародного класу з боксу Олександр Хижняк та заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Михайло Габор. За підсумками двох партій перемогу здобула команда Полтавської спеціалізованої школи-інтернату №1, друге та третє місця за Опішнянською середньою школою №1 та Куликівською загальноосвітньою школою відповідно.

Переможці змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями від Полтавського обласного центру ФЗН ,,Спорт для всіх”, а також почастували всіх учасників смачною піцою та соком від боулінг-клубу «Турбіна».