Перший міжнародний Напівмарафон у Полтаві

 07.09.2015
Полтавська область

6 вересня Полтавський обласний центр ФЗН ,,Спорт для всіх” долучивсь до проведення в м.Полтава Першого міжнародного Напівмарафону «Нова пошта». О 9 ранку від Корпусного парку більше 700 спортсменів стартували у шести різних дисциплінах – 21 км, 10 км, 3 км, 1 км (діти), 300 м (діти) та естафета на 21 км.

 

В Полтаву з’їхалися спортсмени не лише з усієї України – в змаганнях приймали участь представники 43 населених пунктів, але й були представники Італії та Великобританії. При цьому вік не мав жодного значення – були як люди похилого віку, так і юні спортсмени. Наприклад, вік наймолодшого бігуна склав всього 2 роки та 10 місяців, а найстаршого – 76 років. За змаганнями слідкувало близько 2 тисяч глядачів, які окрім забігів могли споглядати концерт та шоу-програму від організаторів. А стартували спортсмени, як і завершували свої забіги, на червоній доріжці.

 

В рамках напівмарафону також відбувся й благодійний забіг, завдяки якому організаторам вдалося зібрати 15 тисяч гривень на нове обладнання для Полтавської дитячої поліклініки №1.