"Спорт для всіх у кожному гуртожитку!”

 28.11.2017
Полтавська область

Минулого тижня в боулінг-клубі ,,Турбіна” торгово-розважального центру ,,Екватор” м.Полтави Полтавським обласним центром ФЗН ,,Спорт для всіх” проводились змагання з боулінгу ,,Спорт для всіх у кожному гуртожитку”.

До змагань долучились команди із Полтавської державної аграрної академії, Полтавського кооперативного коледжу, Полтавського національного педагогічного університету, Полтавського комерційного технікуму та Полтавського аграрно-економічного коледжу.

До участі у Заході допускались команди з 5 учасників, які є студентами вищих навчальних закладів Полтави та проживають в гуртожитках. Переможець визначався за сумою набраних командою балів в двох партіях.

За підсумками двох партій перемогу здобула команда Полтавського комерційного технікуму, друге та третє місця за Полтавською державною аграрною академією та Полтавським національним педагогічним університетом відповідно.

Переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями від Полтавського обласного центру ФЗН ,,Спорт для всіх” та пам’ятними плакатами з побажаннями від Заслуженого майстра спорту України, чемпіона світу – кращого боксера світу 2017 року Олександра Хижняка.