Відкриті міські змагання зі Street Workout пройшли в Кременчуці

 21.04.2015
Полтавська область

18 квітня вчетверте у м.Кременчук пройшли відкриті міські змагання зі Street Workout, що були організовані громадською ініціативи «Kremen Workout Team» спільно з Крюківським районним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримки відділу фізичної культури і спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Відкриваючи змагання, заступник міського голови Віталій Олексійович Малецький презентував новий спортивний майданчик, що було встановлено поруч з місцем змагань, завдяки перемозі у Всеукраїнській акції «Відповідальність починається з мене». Хотілося б відзначити особисту участь та постійну допомогу Віталія Олексійовича у підготовці та проведенні відкриті міські змагання зі Street Workout.

В цьому році змагання проводилися у двох дисциплінах:

- фрістайлу (вільне виконання силових гімнастичних вправ на перекладині, брусах або навіть на підлозі), де учасників було розділено на дві вікові групи: молодша до 14 років та доросла більше 14 років;

- стрітліфтінгу (виконання вправ на перекладині та брусах з максимальним навантаженням) в цій дисципліні учасників було поділено на три категорії відповідно ваги самого учасника змагань до 65 кг., від 65 кг., до 80 кг. та 80 кг. і більше.

Тож за результатами змагань, було визначено найкращих спортсменів, а саме:

- у вікові групі до 14 років змагань з фрістайлу перемогу здобув

Михайлов Павло;

- у вікові групі більше 14 років змагань з фрістайлу перемогу здобув Діденко Олександр;

- у ваговій категорії до 65 кг. змагань зі стрітліфтінгу перемогу здобув Пилипенко Богдан;

- у ваговій категорії від 65 кг. до 80 кг.. змагань зі стрітліфтінгу перемогу здобув Оніщенко Олексій;

- у ваговій категорії від 80 кг. та більше змагань зі стрітліфтінгу перемогу здобув Задворний Борис.

Всі переможці змагань отримали смачні та користі подарунки від головного партнера змагань ТМ «Danone», грамоти та медалів від відділу фізичної культури і спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, а найсильніші право на участь у Всеукраїнських змаганнях за рахунок «World street workout and streetlifting federation», з повною оплатою вартості проїзду до місця змагань та проживання і харчування під час участі у змаганнях .