Активності фестивалю «Біле озеро»

 30.07.2019
Рівненська область

Цими вихідними на Володимиреччині відбувся традиційний Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний фестиваль “Біле озеро”.

Протягом чотирьох днів на мальовничих берегах озера розгорнулась надзвичайна кількість локацій. Програма фестивалю включала творчі зустрічі молодих митців та екологів, майстер-класи, презентацій робіт декоративно-ужиткового мистецтва, виступи молодих виконавців та багато іншого. Вже традиційно до організації спортивно-масового життя учасників заходу долучились працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області..

Спортивний майданчик збирав усіх охочих до участі у найрізноманітніших змаганнях. Діти та дорослі, спортсмени та аматори випробовували власні сили у пляжному волейболі, дартсі, перетягуванні канату та різноманітних спортивних конкурсах і естафетах. Для всіх бажаючих діях безкоштовний пункт прокату спортивного інвентарю: футбольні, баскетбольні та волейбольні м’ячі, бадмінтон, фрізбі, гімнастичні обручі, скакалки та інше.

Протягом усіх днів фестивалю в естафетах та конкурсах взяло участь майже 400 учасників різних вікових категорій. А переможці та призери отримали заслужені винагороди від організаторів.