Бабинська ОТГ в трійці переможців

 21.05.2019
Рівненська область

На Рівненщині продовжується  вручення нагород містам та районам області, які найбільше відзначилися у проведенні фестивалю здорового способу життя, присвяченого Міжнародному дню спорту заради розвитку і миру. Друге місце у фестивалі в цьому році здобула  Бабинська сільська об’єднана територіальна громада.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали у комунальний заклад «Бабинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Бабинської сільської ради Гощанського району Рівненської області, щоб вручити нагороди та провести серед школярів фестиваль здорового способу життя.

 До участі у естафетах долучились чотири команди учнів середніх класів. На кожному новому старті дітей очікував різноманітний спортивний інвентар, використовуючи який,  потрібно було якомога швидше подолати певну дистанцію і передати естафету наступному учаснику. Впродовж змагань кожна команда демонструвала свою вправність, але найспритнішою стала команда «Максимум».

На завершення, переможець та призери фестивалю були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділенням НОК України в Рівненській області. Також кубок, диплом та призи отримали представники Бабинської сільської об’єднаної територіальної громади, за друге місце у фестивалі здорового способу життя, присвяченого Міжнародному дню спорту.