Чергове заняття громадського університету «Здоров’я нації» пройшло у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці

 15.06.2015
Рівненська область

Його слухачами цього разу стали учні Рівненського НВК № 2 «Школа-ліцей» та Рівненської ЗОШ № 13, які відпочивають на канікулах у пришкільних таборах.

У важливості занять фізичною культурою і спортом для здорового, повноцінного і успішного життя їх переконував, директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області Микола Петренчук. Він також розповів дітям про участь представників нашого краю у перших Європейських іграх, що проходять зараз у столиці Азербайджану місті Баку.

Практичну, так би мовити, частину заняття забезпечили працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, які провели у його рамках фестиваль здорового способу життя. Вони запропонували дітям взяти участь у спортивних конкурсах. Всі мали можливість обрати змагання в залежності від своїх уподобань та можливостей.

Спершу учні крутили гімнастичні обручі. Тут найвправнішою виявилася» Вікторія Тижук. Зі скакалкою найкраще впоралася Анастасія Бартош, а найвлучнішим у накидані кілець на піраміди став Михайло Кулик. Всі вони навчаються у НВК № 2 «Школа-ліцей». Спортивну честь ЗОШ № 13 гідно відстояв Максим Куровський, який був неперевершеним у набиванні футбольного м’яча.

Переможці конкурсів отримали дипломи та медалі комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.