Дубно відзначили за спортивні досягнення

 16.09.2017
Рівненська область

Місто Дубно завжди було одним з найспортивніших у Рівненської області. Окрім величезної кількості атлетів з видатними здобутками в спорті вищих досягнень, тут завжди культивувалася масова рухова активність та фізична культура для всіх, починаючи з дитячого садочку, до людей глибоко пенсійного віку. Як наслідок тут дуже багато жителів, залучено до спортивного дозвілля.

Наслідком цього стало те, що м. Дубно знову показало одні з найкращих результатів у спортивно масових заходах, які проводилися протягом року по всій області. За їхніми підсумками вони посіли:

ІІ місце - Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня Європи у Рівненській області;

ІІ місце - Всеукраїнський фестиваль «Козацькі розваги» у Рівненській області

ІІІ місце - Фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди державних, місцевих та релігійних свят (День молоді) у Рівненській області

Для того щоб відзначили призерів, в Дубенську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. В присутності дітей та адміністрації школи вони урочисто вручили нагородили представниками Дубенського міськвиконкому.

За хорошою традицією, після урочистостей настав час для спортивного продовження заходу. Підтверджувати статус одного з найспортивніших міст області довелося учням школи, де відбувалося нагородження. Напередодні вони об’єдналися в 6 рівноцінних команд. Перед кожним новим стартом організатори ознайомлювали їх з умовами естафет і давали поради, яка краще виконувати кожну з них. Мабуть найуважніше їх слухали діти, які взяли назву «Торнадо», бо саме вони майже не допускали помилок і порушень правил, які могли б негативно вплинути на загальний час. А це й стало запорукою перемоги для молодого колективу. Не значно, але все ж поступилася їм команда «Олімп», яка здобула друге місце, а третьою стала «Кока-кола». Звісно, що всі переможці та призери отримали на згадку призи і нагороди від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, яке є співорганізатором зазначених заходів.