Фестиваль здорового способу життя у Рівненській класичній гімназії «Престиж»

 25.04.2017
Рівненська область

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради знову завітали до учнів Рівненської класичної гімназії «Престиж». Цього разу приводом для зустрічі стала успішна участь закладу в обласному конкурсі «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в навчальних закладах Рівненської області, а саме, перше місце у категорії «Ковзани».

Вихованці навчального закладу приготувалися не тільки отримувати подарунки, а й брати участь у різноманітних естафетах, які підготував для них КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Адже діти добре знають, що регулярно займатися фізичною культурою та спортом, вести здоровий спосіб життя – це корисно та престижно.

Тож, після шикування, розпочалася спортивна частина. Незважаючи на примхливу погоду, на майданчику закипіла спортивна боротьба. Суперництво на дистанціях було завзятим і безкомпромісним. Команди не хотіли поступатися суперникам, наполегливо борючись до останньої секунди.

Переможці та призери врешті все ж таки були визначені. Їх урочисто нагородили дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

У свою чергу, Рівненську класичну гімназію «Престиж» нагороджено за перше місце в обласному конкурсі «Зимові рекорди» у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в навчальних закладах Рівненської області. Спортивний кубок, диплом та призи, які отримав заклад, стануть чудовим стимулом для подальших перемог у різноманітних конкурсах та змаганнях.