На Рівненщині майже завершився 3 тур обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Три покоління»

 24.02.2015
Рівненська область

«Майже» - тому, що у смт Володимирці, де мав відбутися один із завершальних етапів туру, було оголошено карантин через епідемію грипу, тож проведення змагань серед команд Дубровицького, Зарічненського, Рокитнівського районів та міста Кузнецовська довелося відкласти. В інших трьох групах фінальні змагання туру пройшли успішно.

Особливо масовими, напруженими та яскравими вони видалися у місті Сарни. Тут до команд – переможців другого етапу туру долучилися ще ряд родин, які відчували у собі сили поборотися за вихід до суперфіналу гри. Зокрема, господарі виставили одразу три сімейні дружини, по дві команди приїхало з Рівненського району та обласного центру.

Варто відзначити хороший рівень організаційної підготовки сарненчан до проведення заходу. Його відкриття мало гарний художній супровід. Попри значну кількість команд, змагання проходили чітко. Проміжки між стартами теж заповнювалися виступами колективів художньої самодіяльності, тож учасникам змагань і вболівальникам не доводилося нудьгувати, доки судді підводили підсумки.

Організатори ж гри не зрадили своїй традиції – завжди пропонувати її учасникам щось новеньке. І хоч програму цього туру не можна назвати надто важкою, проте вона мала суттєві концептуальні відмінності від попередніх і вимагала насамперед неабиякої індивідуальної вправності у володінні різним спортивним інвентарем. Команди, яким найкраще вдалося це проявити, й стали переможцями.

Ото ж, за результатами 3 туру місце у суперфіналі «Сімейних перегонів. Три покоління» вже вибороли: сім’я Вер’яненкових з міста Сарни, подолавши у напруженній боротьбі вісім потужних суперників; сім’я Шувалових з Корця, яка наполегливо йшла до своєї мети впродовж кількох турів; та сім’я Логінів з Млинова. Ще один суперфіналіст визначиться наступної неділі у відкладених змаганнях, що пройдуть у Володимирці.

Переможці та призери третього туру отримали дипломи, кубки та медалі відповідного ґатунку від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Звитяжцям також дісталися призи від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

А команди, до яких цього разу Фортуна не виявила прихильності, мають ще одну можливість випробувати її знову. Щоб потрапити до суперфіналу «Сімейних перегонів. Три покоління», треба взяти участь і перемогти у четвертому турі гри, що відбудеться в березні.