На Рівненщині відсвяткували День молоді

 03.07.2017
Рівненська область

Починаючи з 1994 року в останню неділю червня по всій території України відзначається День молоді. З нагоди цього в м. Радивилів відбувся спортивно-масовий захід до Дня молоді в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх у парках і скверах». Його для місцевих любителів активного відпочинку організували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Взяти участь в заході могли всі бажаючі, а особливо активно долучилися до командних естафет та спортивних конкурсів діти. Вони сформували приблизно рівні команди і разом прослухали короткий інструктаж з техніки безпеки. Після цього, без довгих зволікань, всі вони взялися за виконання спортивних завдань. Протягом всього заходу вболівальники створювали атмосферу маленького стадіону, скандуючи імена своїх товаришів, які в цей момент боролися за перемогу.

Звитяга саме в індивідуальних конкурсах завжди цінується найбільше серед учасників подібних заходів, адже вимагає дуже різносторонньої підготовки, витривалості та швидкості. Цього разу перші місця зуміли вибороти:

- конкурс «Скакалка» - Мельничук Олександра

- конкурс «Кільця» - Веремійчук Вікторія

- конкурс «Гімнастичний» - Чучак Анастасія

- конкурс «Володар м’яча» - Мельничук Олег.

По завершенню змагань організатори сувенірами та дипломами відзначили його переможців і призерів, а решта учасників, котрим не пощастило зійти на п’єдестал, отримали заряд позитиву і хорошого настрою в такий святковий день.