«Олімпійське літо» завітало в «Країну мрій»

 21.06.2019
Рівненська область

Фізкультурно-оздоровчий захід «Олімпійське літо» пройшов у позаміському дитячому закладі «Острозький дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Країна мрій», що в селі Межиріч Острозького району.

Завжди у цьому закладі особлива увага приділялася розвитку фізичної культури і спорту. Зокрема, регулярно проводяться «Малі Олімпійські ігри», а діти відвідують різноманітні спортивні секції.

Таке насичене спортивне життя табору доповнили ще й працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», котрі привезли з собою програму командних естафет і спортивних конкурсів. Після короткої церемонії відкриття, учасники взялися за виконання завдань.  

По завершенню командних естафет в загальному підсумку ситуація склалася наступним чином: на перше місце здійнялася команда «Сталкери»; другими стали «Чемпіони»; а третє місце виборола команда «Комета».

Після визначення кращих команд, справа дійшла і до конкурсів, в яких брали участь представники з кожної команди. Христина Мельник перемогла в конкурсі з обручем, Самуїл Басік став кращим у вправі зі скакалкою; Михайло Стефанчук став першим у вправі з накидання кілець на конуси.

Переможці та призери були нагороджені  дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами і медалями від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.