«Олімпійське літо» знову завітало у ДСОК «Сигнал»

 10.07.2015
Рівненська область

Чергова зміна дітей, які відпочивають у дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал», що в селі Олександрія Рівненського району, долучилася до участі у стартах «Олімпійського літа». Як і їх попередники, вони із задоволенням взяли участь у веселій спортивній программі, котру дітлахам привезли 9 липня 2015 року працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Можливість взяти участь у командних змаганнях та індивідуальних конкурсах діти сприйняли з неабияким ентузіазмом. Вони швиденько сформували загонові команди, придумавши їм креативні назви, і вишикувалися готові до спортивного суперництва.

Після короткої церемонії відкриття юні олімпійці енергійно вийшли на старт естафетах «Футбол», «Фітбол», «Баскетбол» і «Волейбол», демонструючи свою командну згуртованість. Змагалися вони з очевидним задоволенням. Кожна команда прагнула здобути перемогу. Злетіти ж на найвищу сходинку п’єдесталу спромоглися найбільш наполегливі та дружні хлопці і дівчата з команди «Соколята». Друге місце виборола команда «Жива сталь», а третє - дісталося команді «Спарта».

Завзятою була боротьба й в індивідуальних конкурсах. Зі скакалкою всіх перестрибала Анастасія Квасюк, а з обручами у конкурсі «Гімнастичний» найкраще впоралася Софія Сиротюк. Звання «Володар м’яча» в однойменному конкурсі виборов Орест Антонюк. Найбільше кілець на піраміди накинув у конкурсі «Літаючі кільця» Станіслав Ковалевич.

Переможці та призери командних змагань нагородженні дипломами та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Найкращим в індивідуальних конкурсах Фортуна принесла призи від відділення НОК України в Рівненській області.