«Рух заради здоров’я» у Дубно

 02.07.2019
Рівненська область

Декілька тижнів тому в Рівненській області розпочалася спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я».

Захід проводиться з ініціативи департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації, за участю комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Цього разу спортивні активності відбувались у комунальному закладі «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів». Минулими роками його підопічні вже посідали призові місця в фіналі змагань.

Традиційно команди-учасниці боролися між собою в естафетах «Флорбол», «Фітбол», «Баскетбол», «Фризбі» та «Фітбол». Жодне з цих завдань не вимагало надзвичайних фізичних зусиль, тому всі зуміли дістатися фінішу. Доки учасники виконували умови естафет, решта підопічних і працівники закладу спостерігали за змаганнями та вболівали за учасників на кожному новому етапі.

В подібних заходах не стільки важлива перемога, як можливість порухатися, урізноманітнити дозвілля і провести час з користю для здоров’я. Окрім того, не залежно від здобутих результатів, кожен учасник отримав солодкі подарунки. А естафету спартакіади «Рух заради здоров’я» приймає комунальний заклад «Тучинський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.