«Рух заради здоров’я» в селі Боянівка

 18.06.2019
Рівненська область

Спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я» завітала до комунального закладу «Рівненський психоневрологічний інтернат».

Захід проводиться з ініціативи департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації та за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і Відділення НОК України в Рівненській області.

«Рух заради здоров’я» в селі Боянівка

Цього разу підопічні дуже тепло зустріли гостей, котрі привезли для них спеціально підготовлену програму естафет, і вмить заходилися допомагати облаштовувати спортивний майданчик. В змаганнях брали участь лише жінки, тому запеклої боротьби між ними не було, натомість всі вони підтримували один одного і щиро раділи успіхам своїх подруг. Кожна з учасниць на швидкість проходила дистанцію, вправляючись з таким спортивним інвентарем, як: футбольні, фітбольні, баскетбольні м’ячі, флорбольні ключки тощо.

Після завершення останньої естафети відбулося урочисте вручення дипломів Відділення НОК України в Рівненській області та солодких подарунків від керівництва закладу.

«Рух заради здоров’я» в селі Боянівка