У Рівному ветерани випробовували міцність рук

 17.03.2015
Рівненська область

Минулої суботи в спортивному комплексі Національного університету водного господарства та природокористування зібралося чимало дужих людей - молодих та літніх. Управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА проводило тут відкритий чемпіонат області серед юніорів та юніорок з армспорту, а комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради – змагання з цього ж виду спорту в рамках спортивно-масового фестивалю серед ветеранів фізичної культури і спорту області.

Змагання ветеранів передували поєдинкам спортсменів-початківців. Тож, вийшов своєрідний майстер-клас, під час якого юніори мали можливість перейняти у своїх бувалих колег не лише нюанси техніки боротьби на руках, а й повчитися спортивної завзятості і стійкості у протистоянні.

Боротьба ж тут видалася напруженою, особливо серед атлетів-ветеранів, які претендували на нагороди. Цього разу весь п’єдестал пошани «окупували» представники обласного центру. Основне суперництво за місця на ньому розгорілася між Віталієм Сікорським, Миколою Трофимчуком та Анатолієм Пастушенком. Воно так і не визначило абсолютного переможця. У боротьбі лівою рукою найсильнішим став Віталій Сікорський. Друге місце виборов Анатолій Пастушенко, третє – посів Микола Трофимчук.

Права рука виявилася міцнішою у Миколи Трофимчука. Віталій Сікорський змушений був задовольнитися сріблом, Анатолію Пастушенку дісталася бронза.