В Дубенському районі відбулися спортивні змагання

 22.06.2017
Рівненська область

Село Варковичі неодноразово брало участь в спортивно-масових заходах, які організовував комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Черговий захід, до якого долучилися учні Варковицької гімназії, відбувався в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Протягом червня 2017 року організація «Global Office» реалізує проект GoCamp у пришкільних таборах, де поглиблено вивчаються іноземні мови. До таких і відносяться господарі заходу, які відтепер матимуть нагоду більше дізнатися про світ олімпійського руху з подарованої англомовної літератури від Відділення НОК України в Рівненській області.

Місцеві діти заздалегідь були сформовані в команди, що дозволило ще до початку заходу обговорити стратегію. До складу кожного колективу входили школярі різного віку і статі, тому переваги не мав ніхто і боротьба була максимально рівною. Тут кожен хотів показати все, на що здатний, аби принести перемогу саме своїй команді. Вони чимдуж долали встановлені дистанції, намагаючись не втратити ні секунди загального часу. Перемогла, звичайно ж, одна команда, але хороший настрій і заряд позитивних емоцій дісталися всім, не залежно від здобутого місця.

Але право зійти на п’єдестал перемоги, це особлива честь, яку отримують лише найсильніші, найшвидші і найвитриваліші. Цього разу такою була команда «Круті перці». На друге місце зуміли здійнятися «Незламні» і замкнули трійку призерів «Фісташки». В індивідуальних конкурсах перемогу змогли вибороти: Паращинець Дарина в конкурсі з обертання обручів; Момотюк Софія в завданні зі скакалкою; а Токмаков Михайло зробив дубль в конкурсах «Володар м’яча» та «Кільця».

Всіх учасників організатори нагородили пам’ятними сувенірами, а переможців та призерів відзначили ще й дипломами і призами.