В Дубні визначився учасник суперфіналу «Сімейних перегонів»

 29.11.2017
Рівненська область

Щороку по всій Рівненській області проводяться спортивні змагання між сім’ями. Нинішній сезон має назву «Сімейні перегони. ОТГ», але участь у ньому можуть брати не тільки жителі об’єднаних територіальних громад, а всі бажаючі команди, котрі складаються з двох дорослих, та двох дітей. Такий формат покликаний пропагувати здоровий спосіб життя та активний відпочинок серед учасників, а також максимально залучати жителів всіх населених пунктів області, до проведення дозвілля у колі родини.

Вже багато років поспіль такі змагання регулярно відбуваються в м. Дубно, де в спортивному залі ЗОШ №6 сім’ї-учасниці визначають з-поміж себе найшвидших і найсильніших. Цього разу програма заходу складалася із оновлених спортивних естафет та інтелектуальних конкурсів, з якими всі учасники впевнено впоралися і продемонстрували дуже хороші результати.

Запорукою успіху в таких змаганнях завжди була злагоджена командна робота і правильність виконання вправ. Цього разу сім’я Юркевич (м. Здолбунів) найкраще впоралася з таким завданням, допустила мінімальну кількість порушень правил, і зрештою, впевнено стала першою. Друге місце посіла сім’я Пащук, а бронза у сім’ї Музик. Обоє призерів представляли місто Дубно. Зовсім трішки не вистачило до місця на п’єдесталі сім’ї Гоменюк (Бокіймівська ОТГ), яка стала четвертою. До речі, підтримати і повболівати за цей колектив завітав колишній гравець національної збірної команди України з футболу Володимир Гоменюк.

Під час церемонії нагородження переможці та призери отримали спортивні відзнаки «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Сім’я-переможниця здобула право участі у суперфіналі сезону, а ті колективи, яким не пощастило цього разу посісти перше місце, зможуть знову поборотися за таку путівку під час наступних турів.