В Дубровицькому районі відбулося спортивне свято

 13.10.2017
Рівненська область

Нещодавно були підбиті підсумки спортивно-масових заходів, які протягом року проводилися в Рівненській області. Дубровицький район регулярно долучався до їх організації та проведення і навіть здобув в декількох з них призові місця. З нагоди цього в Колківський НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» завітали працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Гості вручили представнику управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації дипломи, кубки та призи за друге місце у Всеукраїнському фестивалі «Здорова молодь – здорова нація», та третє в заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

Після урочистого відзначення призерів розпочалася спортивна частина заходу в форматі фестивалю здорового способу життя. Аби добре розім’ятися перед командними естафетами та індивідуальними конкурсами школярі під музичний супровід провели масову танцювальну розминку. Самі змагання розпочалися зі знайомства з правилами проходження дистанцій та обговорення кожним колективом своїх стратегій. Діти, які назвали себе «Чемпіони», цього разу були значно сильнішими за своїх суперників і здобули перемогу в більшості естафет. Це дозволило їм впевнено посісти перше місце та значно випередити всіх опонентів. Але засмученим не був ніхто, бо перемога чи поразка не грає такої значної ролі, як задоволення від спортивної боротьби пліч-о-пліч з хорошими друзями.

По завершенні заходу як тріумфатори, так і команди яким пощастило трішки менше, отримали на згадку про захід сувеніри від співорганізатора свята - Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.