В Костополі розпочався новий сезон спортивно-масового заходу «Перший старт»

 08.09.2017
Рівненська область

Дитина - це не посудина, яку потрібно наповнити, а факел, який треба запалити. Слідуючи саме такій мудрості давньогрецького філософа Плутарха, навчають своїх вихованців у Костопільському дошкільному навчальному закладі №5 «Ромашка». Місцева малеча регулярно бере участь в різноманітних конкурсах краси, мистецьких майстер-класах і літературних уроках.

Також, особлива увага тут завжди приділялася фізичному розвитку дитини. З огляду на це, нещодавно в заклад завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Вони підготували для учасників спеціальну програму зі спортивних естафет, до якої увійшли такі командні завдання як «Тунель», «Кільця», «Влучний кидок» та інші. Безліч енергії, яка характерна для дітей такого віку, допомогла їм легко впоратися зі всіма вправами. А більшість вихованців так увійшли в спортивний азарт, що навіть після завершення останньої дистанції просили продовження змагань.

Але звісно, що обсяг фізичних навантажень слід ретельно контролювати, тому організатори запросили їх до наступного етапу заходу, під час якого не потрібно було демонструвати свою силу і витривалість, а лиш отримувати нагороди, за попередні досягнення. Зі всіх колективів, які сформували вихователі разом з майбутніми спортсменами, найкращий результат продемонструвала команда «Соколята». В загальному підсумку вони й стали одноосібними переможцями змагань.

Цього разу нагородженням команд, які вдало виступили під час естафет, захід не завершився. Костопільський район став найкращим в Рівненській області за підсумками Всеукраїнських спортивних свят серед дошкільнят «Веселі старти», які відбувалися до Міжнародного дня захисту дітей. А серед всіх дошкільних навчальних закладів району найліпше проявив себе саме Костопільський ДНЗ №5 «Ромашка». За таке досягнення організатори нагородили їх відповідним кубком і дипломом КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від Відділення НОК України у Рівненській області.