В Рівненському районі знову спортивні змагання

 07.08.2017
Рівненська область

Кожна зміна дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Сигнал», що в селі Олександрія Рівненського району, наповнена різноманітними спортивними активностями. Часто адміністрації та вихователям в цьому допомагають працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Днями вони вкотре провели для відпочиваючих програму естафет і спортивних конкурсів в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Діти заздалегідь сформували 6 колективів, до складу яких увійшло по 10 молодих спортсменів. Для успішного виступу в загальнокомандному заліку їм потрібно було показати хороші результати в 5 естафетах. З таким завданням найкраще впоралася команда «Гладіатори», яка перемагала в більшості з них і з легкістю зійшла на найвищу сходинку п’єдесталу.

На цьому змагання не завершилися, а продовжилися в форматі індивідуальних конкурсів. Тут більшість учасників показувала хороші результати, але особливо відзначилися двоє тріумфаторів. Ніколайчук Марія єдина зуміла впоратися з обертанням одразу п’яти гімнастичних обручів, що й принесло їй перемогу в конкурсі «Гімнастичний». А в завданні, яке має назву «Володар м’яча», переміг один з наймолодших гравців основного складу футбольного клубу «Коливань» (смт Клевань) Сасько Андрій. Його навички дозволили декілька хвилин утримувати м’яч в повітрі, використовуючи для цього тільки ноги. А зупинитися його змусив лише сигнал судді, який сповістив про те, що всі суперники вже впустили «шкіряного».

Після завершення всіх естафет і конкурсів відбулося урочисте нагородження, під час якого переможці та призери отримали відзнаки від Відділення НОК України в Рівненській області.