В Рівному обговорили питання розвитку спорту в ОТГ

 17.08.2017
Рівненська область

В Центрі розвитку місцевого самоврядування відбулася нарада представників комунальних закладів, громадських організації та делегатів від об’єднаних територіальних громад, які займаються розвитком масового спорту в області. Основною темою дискусії стала популяризація рухової активності серед представників різних верств населення в новостворених територіальних громадах.

Участь в нараді взяли директор відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» у Рівненській області Руслан Сивий та начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Ліпський. Своїм досвідом в організації та проведенні спортивно-масової роботи поділилися директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук та голова обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Соляр.

Також, учасники заходу отримали збірники нормативно-правових документів для використання у роботі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та буклети про спортивно-масові заходи, які проводяться в області протягом року. За підсумками наради його учасники домовилися про проведення у вересні семінару-практикуму про організацію спортивно масової роботи в сільських населених пунктах в умовах децентралізації влади на території однієї з ОТГ області.